Overnachten

Naast de Spa Lounge is er ook de mogelijkheid om te overnachten in de naastgelegen B&B Chambres d`hôtes Au Coeur de Villers.

U kunt terecht in één van de 5 kamers, 2 studio`s of in het romantische bakhuisje dat geschikt is voor 6 personen.
Er zijn een aantal arrangementen die u ziet elders op de site. De Spa Wellness kan ook los geboekt worden. In combinatie met een overnachting wordt de wellness ook direct voordeliger.
Boeken kan via deze site of via www.bb-villers.be
© Copyright - Spa Lounge - Au Coeur de Villers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Spa Lounge heeft hier helaas geen invloed op.

Wij raden u dan ook aan om regelmatig het privacy beleid van Google te raadplegen. Klik hier om het privacy beleid van Google te lezen.

Sluiten